Две камеры шоковой заморозки, полгода между поставками
Фактическая производительность заморозки мяса с +5°С до 18°С около 22тн/сутки
Производительность по ТЗ 15тн/сутки
По конструктиву разницы нет никакой, это камеры 6500х14000х2700
Панель ПИР 120мм
Двери 120мм, откатные, 1800х2000, обогреваемый порог и рама
Полы армированный бетон с упрочнителем 200мм, утепление пеноплекс 250мм, без греющего кабеля (под зданием заменён грунт на глубину 4 метра, промерзание исключено)
Клапана выравнивания давления
Фальшпотолок из панели 40мм
На полу разметка швеллером, позволяет разместить до 45 европаллет
Мощность 72 кВт холода при 40°С/+45°С
Стоимость камер растёт быстрее инфляции первая камера обошлась заказчику в 11.000.000 млн руб, вторая уже в 12.500.000. При том что в прошлом году строил такие по 10млн руб. Итого совокупный рост цен на холодильном рынке за год порядка 30%
.
.
.
Two shock freezing chambers, half a year between deliveries.
Actual productivity of meat freezing from + 5 ° С to 18 ° С about 22 tons / day
Productivity according to TK 15tn / day
By design, there is no difference, these are cameras 6500x14000x2700
PIR panel 120mm
Doors 120mm, sliding, 1800x2000, heated threshold and frame
The floors are reinforced concrete with a hardener 200mm, foam insulation 250mm, without a heating cable (under the building the soil has been replaced to a depth of 4 meters, freezing is excluded)
Pressure equalization valve
Raised ceiling made of 40mm panel
Marking with a channel on the floor, allows you to place up to 45 europallets
Power 72 kW cold at 40 ° С / + 45 ° С
The cost of cameras is growing faster than inflation the first camera cost the customer 11,000,000 million rubles, the second already 12,500,000. Despite the fact that last year I built them for 10 million rubles. The total cumulative rise in prices on the refrigeration market for the year is about 30%